CONTACT

Even voorstellen

the gym huissen Frank Nusteen personal trainerHey! Mijn naam is Frank Nusteen, sinds 2016 ben ik trotse eigenaar van The Gym Huissen. Mijn doel was/is om een gezellige, kleinschalige en laagdrempelige gym op te zetten waarbij iedereen zich op zijn/haar gemak voelt en waar er extra aandacht is voor houding, techniek, kwaliteit van training en persoonlijke groei. En dat is gelukt.

Door de jaren heen heb ik The Gym enorm zien groeien. Van een paar lessen CrossGym in de week naar meer dan 30 groepslessen per week en daarnaast uiteraard ook nog de personal trainingen en voedingsprogramma’s.
Mede door ons team en onze leuke en sportieve leden hebben we een super toffe gym kunnen opbouwen waar ik enorm veel plezier uit haal.

Studie en ervaring
Ik ben afgestudeerd aan de ALO Amsterdam als Bewegingsdeskundige.
Na mijn studie ben ik begonnen als bedrijfsleider van een sportcentrum in Huissen waarna ik vervolgens de overstap heb gemaakt naar het personal trainer vak bij 3sixty5 Personal Training in ‘T Gooi en Amsterdam.
Daar kwam ik in aanraking met Start2Move; het grootste opleidingsinstituut in sport en voeding. Bij dit mooie bedrijf ben ik werkzaam geweest als Opleidingsmanager. Wij werken nu nog steeds samen met Start2Move in de vorm van het opleiden van personal trainers.

Mijn motto is: denk niet in mogelijke moeilijkheden maar in moeilijke mogelijkheden…

Ik hoop snel kennis met jou te maken bij The Gym Huissen.
Tot snel!

 

Mijn naam is Lizet van Eerden. Inmiddels al geruime tijd actief bij The Gym Huissen en vanaf mei 2022 volledig in dienst als Allround medewerker. Ik geef diverse groepslessen, personal trainingen en daarnaast ben ik achter de schermen bezig met de ontwikkeling van de Gym, het schrijven van blogs en administratieve werkzaamheden.

Ik ben begonnen met studeren op het CIOS (sportopleiding) en heb daarna de opleiding Sport en Gezondheid & Management afgerond op HBO niveau. Werk nu al meer dan 8 jaar in deze branche en heb veel ervaring opgedaan bij diverse sport- en health clubs. Tijdens mijn werk ben ik mij gaan specialiseren in personal training, groepslessen, techniek training, leefstijl en voeding. Dit is een mooie combinatie wanneer je een gezonde leefstijl wilt gaan creëren. Daarnaast heb ik op topsport niveau geturnd en weet ik dus wat het is om je grenzen te verleggen.

 

Frank ken ik al sinds mijn 18vanuit mijn stageperiode in de fitness. Daarna hebben we een aantal jaren als collega’s gewerkt en hebben we altijd contact met elkaar gehouden. Wij vullen elkaar goed aan als team en hebben dezelfde visie; een gezellige en laagdrempelige sportomgeving creëren waar iedereen zich thuis voelt en waar er gelet wordt op een juiste houding, techniek, leuke trainingen en persoonlijke aandacht. Met als doel onze leden enthousiast maken voor gezond sporten en bewegen en helpen naar een actievere leefstijl.

Mijn motto is: Waar een wil is een weg.

 

Hoi ik ben Olaf Brinker. Vanaf september 2022 werk ik bij de The Gym als fitness-en groepsles instructeur. Op de dinsdag en donderdagavond verzorg ik de CrossGym en PowerGym lessen met veel plezier. Hiervoor heb ik 1 jaar stage gelopen bij Frank en Lizet tijdens de groepslessen.

Vorig jaar heb ik mijn diploma behaald voor in de fitness  (FitVak A) en ik ben momenteel bezig met een verdieping om mij nog meer te specialiseren   (FitVak B).  Daarnaast rond ik mijn opleiding Sport & Bewegen aan het Castrium in Velp bijna af (MBO). Daarna ga ik diverse cursussen volgen waaronder Overgewicht & Obisitas waar ik ga leren hoe ik deze specifieke doelgroep kunt begeleiden met sporten en bewegen. Dit lijkt mij een interessante cursus en een toegevoegde waarde om mensen verder te kunnen helpen naar een gezonde en actievere leefstijl.

De doelgroep bij The Gym spreekt mij erg aan. Het is een gemengde groep sporters van jong tot oud en iedereen traint op zijn eigen niveau. Tijdens de groepslessen die ik geef vind ik het belangrijk dat iedereen zich welkom en veilig voelt, er gelet wordt op een juiste houding, er voldoende uitdaging word aangeboden, enthousiasme en dat er tijd is voor een klein praatje tussendoor.

 

TELEFOON
06 12 84 04 27
EMAIL
info@thegymhuissen.nl
LOCATIE
Veilingweg 9a, Huissen
KVK
85992739
ALG. VOORWAARDEN

gratis proefles

vul onderstaande gegevens in en train 1x gratis mee!

  NAAM (verplicht)

  E-MAIL ADRES (verplicht)

  TELEFOONNUMMER

  IK WIL 1X GRATIS MEETRAINEN MET

  BERICHT

  The Gym Huissen