PERSONAL TRAINING

Personal training bij The Gym Huissen

The Gym Huissen is bij uitstek dé personal training studio in de omgeving Arnhem en Nijmegen. Wij streven naar het behalen van de beste, duurzame resultaten. Niet alleen wordt er een persoonlijk sportplan samengesteld maar ook een op maat gemaakt voedingsplan. De afwisselende trainingen, de wekelijkse evaluatiemomenten en de persoonlijke, professionele aandacht zorgen ervoor dat je 100% voor je doelstellingen blijft gaan.
WAAROM PERSONAL TRAINING BIJ THE GYM HUISSEN?
  • Personal training is één van onze specialiteiten;
  • Gediplomeerde trainers in sport en voeding;
  • Een perfect op maat voedingsplan met gratis gebruik van een handige voedingsapp;
  • Geen andere sporters in de zaal en dus geen afleiding;
  • 7 dagen per week geopend en daardoor flexibel in trainingstijden. Personal training aan huis of op het werk behoort ook tot de mogelijkheden.
Duo personal training
Wanneer je liever niet in een groep traint, maar het wel gezellig vindt om met iemand samen te trainen is duo personal training wellicht interessant. Train samen met je partner, collega of een vriend(in) en krijg intensieve, persoonlijke begeleiding, maar deel de kosten met je sportmaatje.
tijdsduur
De duur van een (duo) personal training is 55 minuten.
​Meer informatie
Wil je meer informatie over de mogelijkheden van personal training of duo personal training? Vraag dan een vrijblijvend informatiegesprek aan via info@thegymhuissen.nl
Liever even bellen of een whatsapp bericht sturen? Dit kan via telefoonnummer 06 12 84 04 27

De personal training ervaring van Carin Schoenmakers

Ik ben vooral PT gaan doen om meer spierkracht op te bouwen en mijn core rondom mijn zwakke onderrug teversterken. Ook neemt mijn buikvet af. Daarnaast voel ik mij mentaal sterker en heb ik meer energie. Door de persoonlijke aandacht, blijf ik gemotiveerd om de oefeningen te doen. Daarbij is het kicken als je ziet dat je iedere keer nog meer gewicht kan drukken, trekken of duwen.

Normaal heb ik tijdens een stressvolle periode veel last van de onderrug. Nu weet ik niet meer wanneer het de laatste keer was, dat ik pijnstillers moest slikken. Ook het beoefenen van mijn andere sport: padel, gaat zonder pijnlijke rugspieren. En mijn uithoudingsvermogen is veel beter.

The Gym Huissen