VYTAL VOEDINGSPLAN

Voedingsprogamma op maat

Wil jij afvallen, aankomen, in balans blijven en/of meer energie? Dan is voeding een belangrijk onderdeel in dit proces. Wij bieden voedingsplannen aan voor de duur van 10 weken. Ook wanneer je niet bij ons sport kan je bij ons een voedingsplan volgen.

Lees hieronder meer over ons nieuwe voedingsprogramma.

Het 10 weekse VYTAL Lifestyle programma

WEGEN EN METEN
Je start met een uitgebreide intake met 1 van onze trainers. Wij wegen jouw gewicht, vetpercentage, spiermassa, etc. We kijken hierbij met name naar het vetpercentage en de spiermassa. Deze twee zijn namelijk veel belangrijker dan het totale lichaamsgewicht. Tevens bespreken we tijdens deze intake jouw wensen en doelen, valkuilen, interesses en eventuele blessures wanneer je ook bij ons wilt komen sporten.

VOEDINGSPLAN
Het voedingsplan wordt gemaakt aan de hand van de uitslagen van de weegschaal. Het bestaat uit normale producten en is geen crashdieet waarbij je alleen maar broccoli met kip en kwark mag eten.

Met eventuele allergieën kunnen we rekening houden. Het is dus echt een op maat gemaakt voedingsplan. Hou je van een ontbijt met alleen wat yoghurt en fruit of wil je juist een boterham? Geen probleem. Je krijgt verschillende dagmenu’s waarop precies staat wat je moet eten en drinken. Je hoeft dus niet zelf te gaan puzzelen of te gaan rekenen met calorieën.

Elke week word je door ons gewogen en passen we je voedingsplan waar nodig aan op de nieuwe weeg gegevens. Door de wekelijkse controle momenten heb je de hele cursus een enorme stok achter de deur.

HELE GEZIN EET MEE
Iedereen kan mee eten met dit plan. Je hoeft dus niet apart te koken. In de VYTAL app kan je heel eenvoudig per maaltijd aangeven voor hoeveel personen je wilt koken. De recepten die je krijgt zijn geen onmogelijke sport recepten maar normale maaltijden die misschien niet eens heel veel afwijken van wat je gewend bent. Alleen nu staat er precies bij hoeveel je ervan mag eten. En je hoeft niet na te denken over het avondeten want dat bepalen wij voor jou!

Met dit plan heb je absoluut geen honger en daardoor is het ook prima vol te houden.

HANDIGE VOEDINGSAPP
Tijdens de cursus heb je toegang tot de VYTAL app. Jouw persoonlijke voedingsplan staat in deze app en je kan altijd 10 dagen vooruit kijken. Zo kan je makkelijk vooruit plannen. Wanneer er een maaltijd tussen staat die je echt niet lekker vindt of die agenda technisch niet handig is dan hoef je deze maaltijd alleen maar aan te klikken en je krijgt een lijst met vervangende maaltijden waarbij dan ook precies staat vermeld hoeveel je ervan mag hebben. Jouw persoonlijke voedingsplan kan je op deze manier nog makkelijker, nog persoonlijker, en niet te vergeten; nog lekkerder maken!

BOODSCHAPPEN
Met een simpele druk op de knop selecteer je de dagen waarvoor je de boodschappen wilt doen en maakt de app een boodschappenlijstje. Het lijstje wordt op volgorde aangemaakt zoals de producten in de meeste supermarkten liggen. Je kan er voor kiezen om met het boodschappenlijstje in de hand de boodschappen te gaan doen of je linkt het lijstje door via de VYTAL app naar de Albert Heijn app. Deze app wordt door cursisten als super fijn ervaren.

De voordelen van het VYTAL leefstijl plan zijn:

 • Veel afwisseling in lekkere recepten.
 • Geen crashdieet dus geen honger waardoor het resultaat makkelijker vast te houden is. Ook na de cursus.
 • Een flinke stok achter de deur omdat je wekelijks gemeten wordt.
 • Na de 10 weekse cursus bieden we een follow up aan zodat je je behaalde resultaat beter kan vasthouden.

 

 

 

SPORTEN

Het beste resultaat behaal je door een combinatie van sport en voeding. Je kan er voor kiezen om bij ons te komen sporten maar wanneer je al ergens anders traint kan je bij ons ook alleen het voedingsplan afnemen.

Wij bieden naast het voedingsplan ook een sportplan aan. Je combineert het voedingsplan dan met 1 of 2 x per week sporten. Tijdens de intake voor aanvang van het programma overleg je met je coach welke training het beste past bij jouw wensen en bij jouw niveau. Hierbij kan je kiezen uit verschillende groepstrainingen waaronder maar je kan er ook voor kiezen om met een persoonlijk trainingsschema de fitnesszaal in te gaan. Een combinatie van groepstrainingen en zelfstandig trainen in de fitnesszaal is ook mogelijk.

Al onze trainingen zijn gericht op vetverbranding, conditietraining en behoud of opbouw van spiermassa met als resultaat een strakker, fitter lijf zonder dat je de mooie, natuurlijke rondingen hoeft te verliezen. Wij zijn 7 dagen per week geopend en alle trainingen zijn onder begeleiding van een docent. Je traint dus altijd effectief en verantwoord. De intensiteit van de trainingen zijn voor ieder niveau aan te passen. Je kan dus helemaal op eigen niveau sporten. Via onze Gym Huissen app check je elke week in voor een les naar keuze.

WANNEER BEGINNEN?
Aangezien het VYTAL leefstijl plan een persoonlijk plan is kan je starten wanneer het jou uitkomt.

PRIJS
De prijs van het 10 weekse VYTAL voedingsplan (exclusief sporten) is 199,95 euro.

Hiervoor krijg je:
– 10 weken een voedingsplan op maat.
– 10 weken gebruik van de handige VYTAL voedingsapp
– 10 weken elke week een weegmoment in de Gym

Wil je ook bij ons komen sporten dan kan je naast het voedingsplan ook nog een maandkaart sporten aanschaffen. De prijzen hiervan zijn:
– Maandkaart 1 x per week: 34,50 per maand
– Maandkaart 2 x per week: 47,50 per maand

Mocht je nog vragen hebben na het lezen van bovenstaande plan dan gerust een vrijblijvend info gesprek in met 1 van onze trainers. Of schrijf jezelf direct in via onze webshop.

STOK ACHTER DE DEUR

Ervaringen van onze leden

 

Wouter -10 KILO ERAF IN 10 WEKEN!

Wekelijks behalen onze deelnemers hele goede resultaten dankzij ons BenFit plan. Zo nu en dan pakken we er eentje uit om dit met jullie te delen. Zie hier weer zo’n topper met een top resultaat: Doel bereikt! 10kg eraf in 10 weken!

Dankzij een goed voedingsplan. Welke goed te combineren is met het gezin en natuurlijk lekker sporten om ook nog fit te worden. Thuis aan de slag en bij The Gym de bokszaklessen.
Dit in combinatie met een lekker Voedingsplan op maat en wekelijkse weegmomenten. Perfecte combinatie en daardoor ook goed vol te houden!
Ik zeg doen!” Aldus Wouter.

 

 

Debby:RUIM 10 KILO ERAF IN 9 WEKEN! Debby koos voor ons 10 weekse BENFIT plan omdat ze weer wat fitter wilde worden en er wat kilootjes vanaf moesten.Inmiddels is Debby 9 weken onderweg, is ze al 10 kilo kwijt en is haar vetpercentage met bijna 8% afgenomen! En dat niet alleen; ,,ik voel mij ook weer veel fitter en sterker.”Het mooie aan dit plan is dat je een persoonlijk voedingsplan krijgt waarbij het hele gezin kan mee eten. Je hoeft dus niet apart te gaan koken. En het zijn nog lekkere recepten ook! Honger heb je absoluut niet. Daardoor is het ook goed vol te houden. En omdat je de sportmomenten zelf mag variëren qua dag en tijd is dit agenda technisch ook goed te managen.

Ik zou het dan ook iedereen aanraden!Een gezellige gym waarbij je op een verantwoorde, normale manier met goeie begeleiding en op je eigen niveau aan je doelen kan werken.

Marieke:Wat een resultaat!! 11 kilo eraf in 10 weken en het vetpercentage verlaagd met ruim 8%. ,,En ik voel mij een stuk fitter!’’ Aldus Marieke. Marieke wilde er wat kilo’s vanaf en fitter worden. En dat is gelukt dankzij het 10 weekse voedingsprogramma.

Het voedingsprogramma bestaat uit 3 belangrijke pijlers waarin je gedurende 10 weken begeleid wordt;1. Sporten2. Voeding3. LeefstijlOmdat je elke week door je coach gewogen wordt heb je een flinke stok achter de deur.Het sporten doe je helemaal op eigen niveau en de voeding is lekker en normaal waardoor het hele gezin kan mee eten.

MiekeJeetje man, dat voelt echt zwaar! En dat ben ik nu gewoon kwijt!” Aldus Mieke die dankzij ons voedingsprogramma plan 12,5 kilo is afgevallen in 12 weken tijd en voor de foto dit gewicht even moest vasthouden.En ik voel mij ook sterk en energiek” dankzij het 2 x per week trainen. Ideaal dat je kan trainen wanneer het je uitkomt en dat je in een groep traint maar toch op eigen niveau. Dat motiveert echt enorm”.

Ga jij nog op een all inclusive vakantie en wil je na de vakantie de kilo’s er ook af trainen en daarnaast ook aan je fitheid werken? Maak dan nu alvast een afspraak om na je vakantie te beginnen. Dan heb je die stok achter de deur alvast staan en kan je op vakantie helemaal losgaan

Meer informatie of direct beginnen?

Maak dan gebruik van het onderstaande formulier

  NAAM (verplicht)

  E-MAIL ADRES (verplicht)

  TELEFOONNUMMER

  IK WIL...

  meer informatiedirect beginnen

  BERICHT

  The Gym Huissen