OPEN GYM

Ben je opzoek naar een kleinschalige sportschool waar je vrij kan fitnessen en niet hoeft te wachten omdat het te druk is? Dan ben je bij The Gym Huissen aan het juiste adres. Sinds de zomer van 2022 hebben wij de OPEN GYM geopend waar je individueel kunt trainen.

De Open Gym is uitgerust met diverse krachtapparaten van Techno Gym. Met de Graviton, pullys machine, squat rekken, bench press, uitgebreide dumbell sets en diverse apparaten gericht voor de bilspieren is de Open Gym uiterst divers en compleet ingericht.

Naast de uitgebreide krachtapparaten waarbij je gehele lichaam kunt trainen, beschikt de Open Gym over verschillende cardio apparaten: van crosstrainers tot air bike’s tot roeiers. Ook ligt er voldoende klein materiaal klaar waarmee je aan de slag kan zoals Trx, swissball, fitnessbanden en kettlebels. Door deze diversiteit is onze Open Gym zeer toegankelijk voor niet alleen de beginnende sporter maar zeker ook voor de gevordere sporter.

Ook kan je gebruik maken van ons digitale platform voor het opstellen van je trainingsschema of je kan  een traningschema volgen die wij speciaal voor onze sporters hebben opgesteld. Hoe gemakkelijk wil je het hebben? Wil je starten maar je hebt geen ervaring?  Er is altijd een instructeur aanwezig maar we raden je aan om een afspraak te maken voor een intake of uitleg van je traingingsschema zodat wij je goed opweg kunnen helpen.

The Gym Huissen