4-weekse Thuis Challenge

Heb jij ook het gevoel dat je door al het thuiszitten dichtgroeit en wil je toch nog fit en strak de zomer in? Dan is deze 4 weekse Thuis Challenge zeker iets voor jou! Gedurende 4 weken begeleiden wij je online naar een gezond voedingspatroon en meer beweging. De wekelijkse thuis metingen en online coaching afspraken zorgen voor een flinke stok achter de deur. Met als resultaat; een strakker en fitter lijf!

Online intake

Na het invullen van ons online intake formulier, waarop je gegevens vermeld als gewicht, buikomvang, lengte, voedingsvoorkeuren, voedingsallergie├źn, doelstellingen, etc. ontvang je van ons via de mail een persoonlijk voedingsplan en een algemeen sportplan. Vervolgens plannen we een online coaching gesprek (video call) om week 1 van de Thuis Challenge door te nemen en eventuele vragen te stellen. Daarna ben je klaar om te beginnen!

Voedingsplan en sportplan

Het voedingsplan is een op maat gemaakt plan van 7 dagen waarop precies staat wat en hoeveel je mag eten en drinken. Je hoeft dus niks zelf te verzinnen en geen calorie├źn te tellen. De producten zijn verkrijgbaar in de lokale supermarkt en de maaltijden zullen niet heel veel verschillen met wat je normaal eet. Je hoeft dus geen onmogelijke superfood creaties te gaan maken. Een ander groot voordeel van ons voedingsplan is dat het hele gezin kan mee eten. Je hoeft dus niet apart te gaan koken. Honger zul je niet hebben tijdens dit plan waardoor het makkelijker is om vol te houden. Staan er producten in die je echt niet lust dan kan je deze simpel vervangen via onze speciale voedingsapp.

Sportplan

Het sportplan waarmee je werkt is een algemeen sportplan wat erop gericht is om de dagelijkse calorieverbranding omhoog te brengen. Dit voer je veelal buiten uit. Naast dit sportplan raden we aan om ook nog 1 a 2 x per week onze Workout of the Week af werken.

Online coaching sessies

Na elke week volgt er een evaluatie gesprek via een online coaching sessie. Dit gebeurd via een video call. Tijdens deze sessie nemen we het resultaat van week 1 door (gewicht, buikomvang, etc) en het nieuwe voedings- en sportplan van week 2. Uiteraard is er dan ook weer de mogelijkheid om eventuele vragen te stellen.

Mocht je de voorkeur geven aan mail of app contact dan kan dat ook.

Wanneer beginnen?

Omdat de 4 weekse Thuis Challenge een individueel programma is kan je beginnen wanneer jou dat uitkomt.

Kosten

De kosten van de Challenge zijn 59,95 euro. Leden van The Gym Huissen kunnen hiervoor ook hun vanaf 16 maart 2020 gemiste lessen inzetten.