DUO Personal Training

Duo personal training tijdens de lockdown

Om zoveel mogelijk van jullie fit en vitaal te houden tijdens de lockdown bieden we nu, conform de richtlijnen, speciale duo trainingen aan. Hoe ziet deze training eruit? Je begint zelf met de warming-up van 10 minuten op onze cardio toestellen. Daarna train je 30 minuten intensief op kracht onder begeleiding van een trainer. Na deze 30 minuten staat er een “happy end” of cooling down klaar, maar die keuze laten we aan jullie. De trainingen vinden buiten plaats op ons speciaal ingerichte en overdekte buitenterrein voorzien van alle faciliteiten dus trek een extra vestje aan en neem handschoentjes mee.

Wat moet je hiervoor doen?

Klik onderaan deze blog op het contactformulier en VUL 3 VERSCHILLENDE DAGEN EN TIJDEN IN waarop jij met je duo zouden kunnen. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op om een definitieve afspraak te maken.
Wanneer de afspraak is vastgelegd kom je 10 a 15 minuten eerder voor de warming-up. De starttijd die je afspreekt voor de duo pt is die onder begeleiding van de trainer. Is jouw duo pt dus om 10.30 uur dan ben je al om 10.20 uur bij de gym voor de warming up.
Hieronder kun je zien hoe vaak je gebruik kunt maken van de duo training per abonnement.
Wil je als 10-rittenkaart houder een duo pt plannen vul dan ook het contactformulier in zodat wij een gepast voorstel kunnen maken.

Hoeveel keer kan ik duo training volgen?

1x per week maandabonnement is 2x duo training per maand
2x per week maandabonnement is 3x duo training per maand
3x per week maandabonnement is 3x duo training per maand en dan hou je nog 2 groepslessen over die je mag meenemen

Niet-leden

Ook niet-leden zijn welkom voor een (duo) pt. Vul het contactformulier in voor meer info of om direct een afspraak te plannen.
We hebben er zin in en hopen jullie snel weer te zien in The Gym!