Personal Training

Maurice zijn ervaring met PT

personal training voedingsplanVandaag praten we met Maurice over zijn ervaring met personal training bij The Gym Huissen.
Al enige tijd was Maurice op zoek naar een gym met goede personal training. Via bekende die al bij The Gym Huissen sporten is hij bij ons terecht gekomen.
Sinds januari is Maurice samen met zijn echtgenoot begonnen met personal training onder begeleiding van Frank. Samen volgen zij het duo personal training waarbij je de kosten kan delen. Hun doel is om sterker en fitter te worden en om af te vallen.

Sporten

Twee keer in de week komen ze bij Frank om te sporten. Frank zet de trainingen uit één en zorgt voor een goed afgestemde training die bij jou en jouw doel past. De trainingen zijn dus op maat gemaakt en helemaal afgestemd op jouw niveau en doelen. Tijdens (duo) personal training heb je de zaal helemaal voor jezelf alleen zodat je in alle privacy kan sporten.

Voedingsplan

Naast twee keer in de week trainen volgt Maurice ook het voedingsplan. Om de week ontvangt hij een menu wat ervoor zorgt dat je de juiste hoeveelheden en juiste producten eet. Dit menu geeft precies aan wat en hoeveel je mag eten maar je kan het ook als een richting gebruiken en er je eigen draai aan geven. Dit kan je doen met behulp van de handige voedingsapp. Hierin kan je producten vervangen wanneer er producten in staan die je niet zo lekker vindt of niet handig zijn in je agenda.

Maurice: “Door het menu word je ook veel bewuster van wat je eet en welke keuzes je hierbij maakt.”. Mede dankzij de lessen en het voedingsplan is Maurice in 3 maanden tijd al behoorlijk wat kilo’s afgevallen en een stuk fitter en sterker geworden!

Een goede balans

We vroegen Maurice hoe hij zelf het (duo) personal training traject met Frank ervaart: “Ik vind de trainingen met Frank heel fijn, Frank is niet pusherig maar wel erg op de juiste techniek en uitvoering gefocust en dat vind ik erg fijn. Hij creëert een goed balans die volledig op jou is afgestemd. Frank is positief en vrolijk wat een goede sfeer met zich meebrengt. Je wordt erdoor gemotiveerd en je hebt een extra stok achter de deur. Doordat je een afspraak met iemand maakt is het ook makkelijker om dit na te komen, hierdoor is het minder vrijblijvend. Ik haal ook veel plezier uit het sporten en al helemaal als je verandering merkt, je voelt jezelf sterker en fitter worden en dat maakt het voor jezelf ook leuk.”

Wil jij ook starten met (duo) personal training of meer info hierover? Twijfel dan niet langer en maak een afspraak voor een vrijblijvend informatief gesprek.