Get back in shape!

Het is nooit te laat om aan je fitheid te werken, ook nu niet omdat de zomer voor de deur staat.  Je zult zien dat je naar aan paar weken sporten en gezond eten je al een stuk fitter gaat voelen. Dus, hup in de benen en ga ervoor!

Het belangrijkste is om een leuke training uit te kiezen want dan hou je het nu eenmaal langer vol. Tijdens het sporten maak je het stofje dopamine aan. Dit stofje zorgt ervoor dat we ons tevreden en beloond voelen na een goeie workout. Sporten is dan ook een gezonde manier om ervoor de zorgen dat de aanmaak van dopamine gestimuleerd wordt.

En komt dat nou even mooi uit dat de Gym Huissen een ruim aanbod heeft aan groepslessen en trainingen op maat. Wij zijn niet voor niets een van de beste en leukste Gyms in de omgeving van Lingewaard.

Daarnaast kunnen wij je ook verder helpen om op een verantwoorde manier af te vallen of juist in balans te blijven. Sinds kort werken wij met een nieuw voedingsplan BenFit. Met dit programma werk je samen met je voedingscoach aan je lifestyle en ga je op zoek naar een blijvende oplossing. Je ontvangt elke week een compleet voedingsmenu wat is opgesteld door een diëtist met een boodschappenlijstje. Je wordt wekelijks gewogen om je vooruitgang bij te houden. Wil je hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend informatiegesprek.