Voel je Fit & Sterk

GEZOCHT!

8 vrouwen voor een 12 weeks personal training traject

“ Voel je Fit & Sterk“

Een mooie opstart om je figuur te verstevigen, spieren op te bouwen en fitter te worden. 

Wil jij in 12 weken tijd fitter en sterker worden? Onze HBO gediplomeerde personal trainer en leefstijlcoach Lizet staat voor je klaar.  Ze werkt al geruimde tijd binnen de sport en gezondheid branche en heeft zich gespecialiseerd in krachttraining voor vrouwen en weet precies hoe ze dit moet aanpakken. Ook kan je bij haar terecht voor advies over voeding en verandering van je leefstijl. 

 

Op dit moment heeft Lizet meer ruimte in haar agenda voor nieuwe leden die echt het roer om willen gooien voor het creëren van een gezonde leefstijl.

Waarom is krachttraining voor vrouwen juist goed?

Veel vrouwen doen niet aan krachttraining omdat ze bang zijn dat ze te gespierd worden en eruit te komen zien als een hulk. Maar dit is juist totaal niet het geval want je zult er juist vrouwelijker uit gaan zien en je wordt sterker. Maar er zitten nog meer voordelen aan krachttraining voor vrouwen, niet slechts de buitenkant. 

Vanaf je dertigste levensjaar verliest een vrouw spiermassa.  Gemiddeld maar liefst 7,5 kilo spiermassa tussen ons dertigste en zestigste levensjaar. Die verdwenen spieren worden bij de meeste vrouwen vervangen door twee keer zoveel vet zo’n 15 kilo extra dus. Het behouden van onze spieren heeft veel voordelen. Krachttraining heeft ook een stimulerend effect op de hormonen zoals oestrogeen en testosteron. Beiden belangrijk voor vrouwen, aangezien een te laag oestrogeen het risico op osteoporose (botontkalking) en hart- en vaatziekten kan vergroten.

Hieronder staan nog een aantal voordelen waarom vrouwen juist krachttraining zouden moeten doen.

 1. Strakker lichaam
 2. Verhoogde vetverbranding
 3. Voorkom aankomen in de overgang
 4. Mentaal sterker 
 5. Betere houding
 6. Dieper kunnen slapen

Wil jij graag werken aan een fitter en gezonder lichaam samen met een personal trainer? Kies dan voor het personal training pakket van 12 weken. 

Wat krijg je allemaal?

 • Uitgebreide intake – tussentijdse en eind evaluatie
 • Wekelijk 55 minuten personal training op maat (duo is ook mogelijk)
 • Voeding- en leefstijl adviezen
 • Periodiek een meting (gewicht, vetpercentage, omvang)
 • Week challenges

Interesse? Vraag een gratis en vrijblijvend info gesprek aan. 

De personal training ervaring van Carin Schoenmakers 

Ik ben vooral PT gaan doen om meer spierkracht op te bouwen en mijn core rondom mijn zwakke onderrug te versterken. Ook neemt mijn buikvet af. Daarnaast voel ik mij mentaal sterker en heb ik meer energie. Door de persoonlijke aandacht, blijf ik gemotiveerd om de oefeningen te doen. Daarbij is het kicken als je ziet dat je iedere keer nog meer gewicht kan drukken, trekken of duwen. 

Normaal heb ik tijdens een stressvolle periode veel last van de onderrug. Nu weet ik niet meer wanneer het de laatste keer was, dat ik pijnstillers moest slikken. Ook het beoefenen van mijn andere sport: padel, gaat zonder pijnlijke rugspieren. En mijn uithoudingsvermogen is veel beter.